У Кирилівці на Азовському морі окупанти готують борделі з покоївками та швейцарами

У Кирилівці на Азовському морі життя в окупантів на всьому краденому стало звичкою і скоро перетвориться на бордель. Ні, ми не помилилися. Так кажуть місцеві жителі, які все це спостерігають із боку та розуміють, до чого все йде, передає Дніпровська панорама із посиланням на власні джерела.

У Кирилівці буде мережа борделів?

Схоже, що колаборанти почали облаштовувати цілорічні борделі.

Другий рік поспіль у Кирилівці туристичний сезон зірвано зі зрозумілих причин. По-перше, охочих відпочивати під прицілом автоматів немає. Плюс співробітники бюджетної сфери у Мелітополі дозволяють собі відпочити у Криму. А ті, хто має достаток низький, максимум їдуть до моря на вихідні. Тому окупаційна влада знайшла вихід із ситуації.

Так зване Міністерство курортів та туризму Запорізької області провело інвентаризацію всіх вкрадених баз відпочинку та дитячих оздоровчих центрів.

Найбагатші та комфортабельні бази об'єднали у єдину мережу

До неї увійшли:

Білуга
Азов Шале
Перлина Таврії
Пересип

Одним словом, відібрали найкраще і роблять з цього, що хочеш.

Вибрали найкращі бази відпочинку зі вкрадених та доукомплектували їх обладнанням із дитячих оздоровчих центрів. Жоден табір не працює. Але там є обладнання для їдалень, наприклад. Ось вони розбирають його, везуть на ті бази, які відібрали для себе та встановлюють у кафе тощо, – розповів на правах анонімності один із власників бази відпочинку у Кирилівці.

відпочинок у Кирилівці на Азовському морі

Шукають співробітників для цілорічної роботи

У Кирилівці також кажуть, що окупанти шукають персонал для цілорічної роботи в Кирилівці в мережі готелів. А по суті, борделів для офіцерів армії Росії і колаборантів-товстосумів, які бажають сховатися в глибокому тилу.

Про історію захоплення бази відпочинку Азов Шале розповів власник бази Олег Сорока:

В "Азов Шале" окупанти заїхали 2 серпня 2022 року. Персонал, який там був, просто викинули. Мало того, одному зламали ребро, а другого мало не втопили у басейні. Після цього основу відпочинку почали заселяти "потрібними" людьми. Мені відомо, що в грудні "Азов Шале" був забитий під зав'язку — швидше за все, там знаходилися ті, хто копав окопи.

Невеселе життя чекає на базу відпочинку Пересип:

15 серпня на "Пересип" прибула ціла "орда" військових. Вони ультимативно заявили: з 1 вересня на базі нікого не має бути. Спочатку “чергування” проходили разом із нашою охороною, а через кілька тижнів усіх співробітників просто вигнали.

Спочатку була надія, що всю зиму окупанти “Пересип” не займуть. Однак вони там зробили якесь “утеплення” – каже директор бази Сергій Лавриненко.

Загалом, за інформацією Мелітопольського міського голови Івана Федорова, за даними на березень 2023 року, на окупованій частині Запорізької області націоналізовано півтори тисячі об'єктів. Більшість уже передано у користування новим «господарям».