На Дніпропетровщині 16-річний сирота вбив та згвалтував пенсіонерку

На Дніпропетровщині підліток вбив, а потім зґвалтував та пограбував 64-річну жінку. Трагедія сталася у селі Чаплине Синельниківського району. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро оперативний.

Мертву жінку зі слідами побоїв на тілі знайшли край дороги вранці 2 листопада. За попередньою інформацією, вона 31 жовтня посварилася з односельцем, якому всього 16 років. 

Хлопець побив пенсіонерку - від отриманих травм вона померла. На цьому підліток не зупинився - заховав тіло на закинутому заводі. Перш ніж піти, він зґвалтував та пограбував убиту: забрав телефон та золоту сережку.

Зловмисника вже затримали. З'ясувалося, що він - сирота. Його подальша доля залежить від слідства та суду. 

На підставі зібраних речових доказів правоохоронці відділення поліції № 1 Синельниківського районного управління поліції встановили обставини того дня. З’ясувалося, що між нападником та 64-річною мешканкою села виникла сварка, під час якої хлопець побив жінку, а потім задушив її.

Правоохоронці затримали нападника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

2 листопада слідчим за погодженням з прокурором Синельниківської окружної прокуратури йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше ми писали

Розікрали вандали: де у Дніпрі відновили світло у підземному переході