На Дніпропетровщині пішла у вічність відома вчителька, яка виховала не одне покоління

На Дніпропетровщині пішла з життя відома вчителька, яка виховала не одне покоління і була для багатьох прикладом, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Facebook "Царицанська офіційна сторінка".

Колектив Бабайківського ліцею висловлює щирі співчуття з приводу смерті вчительки-пенсіонерки Горбачевської Валентини Григорівни.

Народилася Валентина Григорівна 1 листопада 1927 року в селі Івано-Яризівка. В 1947 закінчила 10 класів Бабайківської СШ. Рік працювала діловодом Березівської НСШ Царичанського району, а потім вступила до Дніпропетровського педінституту іноземних мов, який закінчила в 1952 році по спеціальності викладач англійської та француської мов.

За призначенням  поїхала в Тернопільську область село Кудринці, де працювала вчителем німецької та француської мови. В Кудринцях прожила до 1956 року. Там же одружилася, родила двох синів і в 1956 р. повернулася з сім’єю додому. З 1956 р. по 1960 р. працювала в Прядивській СШ вчителем німецької, англійської та француської мов.

З 1960 працювала в Бабайківській  СШ, куди переїхала жити на постійне місце проживання. Працювала до виходу на пенсію і по сумісництву в Бабайківському зоотехнікумі  та Михайлівській НСШ.

На пенсію вийшла в 1982 році, та після виходу ще працювала 8 років.

47 років педагогічного стажу. За ці роки виховала багато поколінь. 
Валентина Григорівна залишиться в пам’яті своїх учнів та односельців, як вчитель з великої літери, фаховий спеціаліст, вишукана, надзвичайно красива жінка і, звичайно, турботлива мама й любляча бабуся, - йдеться в повідомленні.

У коментарях її колишні учні сказали дуже багато добрих слів про Валентину Григорівну як вчителя, класного керівника і чудову людину.

Нагадаємо, раніше ми писали: Стало відомо, чому у Дніпрі стрімко вдвічі впали ціни на редис (відео)