На Дніпропетровщині собаку Джека нагородили медаллю “За віддану службу”

У Кривому Розі службового собаку Джека нагородили медаллю “За віддану службу”. Німецька вівчарка на ім’я Джек на службі в кінологічному взводі ще з 2016 року. Джека постійно залучають до виконання завдань, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Рудана.

Кінолог-гвардієць Євгеній та Джек познайомилися ще у 2017 році. Німецька вівчарка та кінолог разом пройшли навчання. Джек – розшуковий собака, спеціалізується на пошуку зниклих людей. Разом з Євгенієм Джек провів декілька ротацій на Донбасі. Разом несли службу на блокпостах та мобільних блокпостах, забезпечували охорону, затримували людей, які перебували у розшуку.

На Дніпропетровщині собаку Джека нагородили медаллю “За віддану службу”

Залучають Джека і до забезпечення правового режиму воєнного стану. Під час патрулювання військові наряди затримують правопорушників, у яких при собі часто знаходять заборонені предмети чи наркотичні речовини.

У Кривому Розі якось затримали дилера, який мав близько 50 пакетиків з наркотиком. Затримали жінку, яка збувала метамфетамін», у неї знайшли пів сотні фасованих пакетиків із наркотичною речовиною.

За словами кінолога, коли ти постійно займаєшся з собакою з його раннього віку, то вивчаєш його характер та звички, розумієш, що він вміє робити, як він себе почуває. Собака навчається все своє життя і ти навчаєшся разом із ним – дізнаєшся щось нове, опановуєш нові методи дресирування. До кожного собаки має бути індивідуальний підхід. Саме тоді кінолог та службовий собака працюють злагоджено та ефективно.

Нагадаємо, раніше ми писали

Важлива заява від Дніпрогазу. Клієнти отримують фейкові повідомлення від сервісів 104.ua