Вона сказала "до завтра", а воно не настало. На Дніпропетровщині внаслідок обстрілу загинула секретар ліцею

У Марганці Дніпропетровської області під час ворожого обстрілу 15 березня загинула серкретар місцевого ліцею. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пост у Facebook Марини Петровської.

Вдень 15 березня 2023 року російські терористи обстріляли з важкої артилерії Марганець. Внаслідок обстрілу загинули дві жінки, 62 та 57 років. Серед загиблих була секретар місцевого ліцею №11 Диренко Ольга Валеріївна. Марина Петровська, співробітниця ліцею, повідомила про це на своїй сторінці у соцмережі.

photo_2023-03-16_11-13-36

"Сьогодні загинула наша Ольга Валеріївна... В мене немає ніяких слів. Відповідальна, толерантна, професійна , людяна.... Ще багато слів можна сказати про неї. Марганецький ліцей N11 втратив професіонала своєї справи.

Будь які питання ми могли вирішити разом. По завершенні робочого дня ,вона мені сказала просто " До завтра". А завтра немає.... Не уявляю свій робочий день без неї...", - написала у Фейсбук Марина Петровська.

Також під час артобстрілу Маргаця 15 березня було поранено 5 людей. Чоловіка та трьох жінок ушпиталили в стані середньої тяжкості. Ще одна мешканка міста лікуватиметься амбулаторно.

photo_2023-03-15_18-04-46 (2)

У місті були пошкоджені 13 багатоповерхових та 9 приватних будинкiв. Побиті магазин, заклад культури та гуртожиток. Понівечені й 5 господарських споруд та авто.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що під Бахмутом загинув воїн з Дніпропетровщини.