На дніпрянку дружину Віктора Павліка батько подав до суду: "Для мого тата мене не існує"

Дружина співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова розповіла, що вже давно не спілкується з батьком. Востаннє вони контактували у контексті судових справ, коли чоловік хотів відсудити у доньки квартиру. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням Instagram Катерини.

Які відносини у Катерини з батьком

У stories хтось із підписників поцікавився у блогерки, чому вона ніколи не показує тата, та чи бачиться він зі своїм онуком, сином Реп'яхової та Павліка Михасиком.

тт

"Тато ніколи не бачив Мішу і навіть не привітав з народженням сина. Хоча він мене в дитинстві дуже любив і вмовляв маму народити йому третю дитину. Для мого тата мене більше не існує, я не знаю чому. Не запитуйте. Якби я знала, я б відповіла", - поділилася обраниця виконавця.

За словами Катерини, востаннє вона спілкувалась з родичем у контексті судових справ.

иа

ввс

"Він подавав на мене в суд і я його виграла. Він мене з цим привітав. Але я його пробачила. Чесно. І завжди прийду на допомогу, якщо треба буде", - зазначила Катерина.

До слова, дружина Павліка раніше вже розповідала фоловерам, що у неї непрості стосунки з батьком.

Вона стверджувала, що її сім'я володіла підприємством з деревообробки. Однак після того, як бізнес збанкрутував, батько раптово перервав зв'язок із дітьми.

Більше того, він намагався через суд забрати в Катерини квартиру в Дніпрі, де вона народилася, але блогерка зуміла виграти справу.