На Донбасі під час виконання бойового завдання загинув розвідник з Кривого Рогу

На фронті в боях за Україну загинув 31-річний розвідник з Кривого Рогу Максим Дзендзура. 17 вересня чоловік відзначив свій день народження та його терміново викликали з відпустки на місце дислокації. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від ПМГУ “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Максим Дзендзура служив на Донецькому напрямку, у розвідці. Він загинув наприкінці вересня, під час виконання чергового бойового завдання.

У мирний час Максим працював вальцювальником стану гарячого прокату на "АрселорМіттал".

Максим був чудовою людиною! Привітний, веселий, життєрадісний. Він перейшов до нас з дочірнього підприємства "Стіл Сервіс", де був прибиральником гарячого металу, за порадою батька, який працює у нас майстром. Можна сказати, що батько навчив Максима працювати професійно та відповідально. На його роботу ніколи не було нарікань. Після реконструкції стану освоїв шпулерну лінію. Намагався розвиватися у роботі. З колективом у Максима були чудові стосунки. Він завжди брав участь у всіх спільних заходах, був активний та енергійний. Любив свою родину, виховував маленького сина. Дуже шкода, що війна забирає у нас таких молодих достойних людей, які б могли будувати майбутнє нашої країни і розвивати підприємство, -  розповів старший майстер ДС 250-4 Павло Житникович. 

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття родині загиблого.

Раніше ми писали, що бойова медикиня з Дніпра, яка щодня рятує бійців на передовій, втратила на фронті свого сина.