На фронті зазнала втрат бойова група, в якій служать лідери воркауту з Дніпра

На фронті зазнала втрат бойова група, до якої входять лідери воркауту Дніпра, зокрема президент всеукраїнської федерації Street Workout Ukraine дніпрянин Денис Мінін. Про це повідомив один з організаторів руху воркаутерів, а нині боєць ЗСУ Гауранітай Шулика. За його словами, він та Денис Мінін не постраждали. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Кожен з нашої групи знав, що подібне рано чи пізно може статись. Сталося.⁣⁣ Морально наче ми готові до подібного, але у реальності це важче. Декілька днів просто мовчали, бо і сказати нема чого.⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Тіла певної частини групи ще лишились на полі бою. Забрати не можемо. І це роздирає.⁣⁣ Забрали тільки одного. У нього лишився син, - написав у соцмережі Гауранітай Шулика.

Відомо, що ця група аеророзвідки працює на найгарячіших напрямках фронту. 

Час на оплакування буде потім, зараз треба збиратись та продовжувати. Ми продовжили. В той день ми мали декілька вдалих для нас вильотів. Вже після того, як це сталося, - додає боєць.

Пізніше Гауранітай Шулика вийшов на зв'язок та повідомив, що з він та Денис Мінін не постраждали.

На щиті - наші побратими, яких мі супруводжували дроном, - пояснив аеророзвідник.

Нагадаємо, раніше ми писали, що лідер Workout Ukraine з Дніпра Мінін показав фото з фронтового міста-примари Вугледару. Також ми розповідали, що лідери воркауту з Дніпра показали свої тренування на фронті.