На Харківському напрямку загинув боєць з Дніпропетровщини Сергій Чернявський

12 листопада 2023 року на Харківському напрямку загинув військовий з Дніпропетровщини Сергій Чернявський, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на АТ "Кривбасзалізрудком".

Сергій народився 8 жовтня 1994 року у Кривому Розі. Після закінчення школи навчався в Криворізькому професійному гірничо-технологічному ліцеї.

Після отримання диплома працевлаштувався прохідником дільниці №2 ПП «Світекс», а через рік пов’язав своє життя з Криворізьким залізорудним комбінатом.

До війни працював прохідником дільниці №6 шахти «Покровська».

7 грудня 2022 року, під час повномасштабної агресії рф проти України, Сергія Чернявського було призвано до лав Збройних сил України як досвідченого воїна.

Сергій ніс службу стрільцем-снайпером 2-го механізованого відділення 1-го механізованого взводу 1-ої механізованої роти 1-го механізованого батальйону військової частини А4698.

12 листопада захищаючи суверенітет і незалежність України, внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Іванівка Куп’янського району Харківської області він загинув.

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття родині, друзям і побратимам загиблого Героя.

Також раніше ми писали 5-річний син Захар став напівсиротою. Уламок снаряду забрав життя Ігоря Кириченка з Дніпропетровщини (відео)