На новорічний стіл. Фантастичний дегустаційний рулет Жираф

Сьогодні ми приготуємо бісквітний рулет. Називається бісквітний рулет жирафа. Рулет дуже незвичайний. Бісквітний рулет рецепт дуже легкий. Рулет рецепт вам сподобається. Бісквіт виходить дуже смачний. Швидше зберігай рецепт рулету, пише Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

  • Яйце (в тісті) - 5 шт.
  • Цукор (в тісті) - 1 пачка.
  • Борошно (в тісті) - 1 упаковка.
  • Какао порошок (в темному тісті) - 3-4 ст. л
  • Згущене молоко (варене, наповнене) - 1 бан.
  • Сіль (невелика, щіпка в тісто)

рулет Жираф

Приготування:

  1. Рецепт рулетного тіста тепер звичайний рецепт бісквітного тіста. Можна приготувати за улюбленим рецептом. Мій суперник маленький (20*30 см), т. к. духовка у мене маленька, тому з цієї порції я отримую один рулет, як на фото, і один маленький. Якщо у вас суперник більшого розміру, то рулетка виглядатиме набагато красивіше.
  2. Спочатку ми беремо пергамент розміром з нашу форму для випікання і малюємо жирафа сміливими лініями простим олівцем.
  3.  Відділіть жовтки від білків. Збийте жовтки з півсклянки цукрового піску в густу піну.
  4.  Збили білок у щільну піну з щіпкою солі. Потім поступово додавайте цукровий пісок, що залишився, як продовжуєте збивати.
  5.  Обережно поєднуйте жовток і білкову масу, помішуючи ложкою зверху вниз.
  6.  Через сито поступово додаємо борошно, ретельно замішуючи тісто зверху вниз.
  7.  Накрити форму білим папером (щоб малюнок краще було видно), потім пергаментом, малюючи вниз. Змастити пергамент і боки форми рослинною олією. Тісто вичавлено з кондитерського шприца або пакета, як на картинці. Покладіть форму в духовку, розігріту до 180С приблизно 2-3 хвилини.
  8.  У цей час просіяти какао в тісто, що залишилося, обережно перемішати.
  9.  Дістаю цвіль з духовки.
  10.  Обережно викладіть ложкою тісто на картинку і розрівнюйте його кулінарним скребком. Треба зробити це якнайшвидше.
  11.  Поставте форму знову в духовку, розігріту до 180С, приблизно на 18-20 хвилин (час випікання залежить від характеристик вашої духовки та товщини тіста). Дістаємо готове печиво і перекатаємо на рушник. Знімаю пергамент.
  12. Перевертаємо печиво, змащуємо вареним згущеним молоком. За допомогою рушника ми катаємо рулон, даємо йому охолонути.

Нагадаємо, раніше ми писали: Замість нарізок та ковбаси. З найпростішого м'яса готуємо святкове блюдо