Поросятко на вигулі. У Дніпрі помітили незвичайого домашнього вихованця (Відео)

Дніпро вміє дивувати не лише своєю архітектурою та цікавими, творчими людьми, але й креативністю наших містян. Так, у Дніпрі помітили на прогулянці незвичайного домашнього вихованця. Кореспондент Дніпровської панорами на власні очі побачив красунчика, з якого з гордістю вигулювали господарі, та як не дивно, ніхто з перехожих не лишився байдужим, озирвася чи Про це детальніше розповість Дніпровська панорама.

Кілька днів тому на центральній вулиці Дніпра було помічено сімейну пару, яка вигулювала свою домашню тварину, міні пига — карликову домашню свиню. Це привернуло увагу перехожих людей і вже за кілька хвилин навколо свинки та її власників зібрався натовп охочих сфотографуватися або просто погладити вихованця.

photo_2023-09-30_20-08-11photo_2023-09-30_20-08-10

Нам вдалося дізнатися, що свинку звуть Адольф і їй немає ще й року. Отже, попри загальну думку, що міні пиги не збільшуються у розмірах, вони, як і будь-які інші живі організми, продовжують рости та набирати вагу. Проте для сім'ї це не стало проблемою, оскільки до вибору тваринки вони підходили з відповідальністю та хотіли стати власниками саме такого незвичайного вихованця. Живуть вони в багатоповерховому будинку і коли сусіди бачать вже всім улюблене звірятко, підходять і радісно вітають. Тому незважаючи на екстравагантність вибору, проблем навіть у квартирних умовах, при правильному вихованні та догляді, вона зовсім не створює.

Господиня розповіла, що свинкам, як і більшості інших тварин, необхідний медичний огляд та низка щеплень. Дівчина додала, що у Дніпрі на цей час їм вдалося знайти лише одного ветеринара, який вміє працювати з нетиповими тваринами.

photo_2023-10-04_16-13-47

Їсть вихованець майже все, але найбільше віддає перевагу моркві та яблучкам. Нам навіть вдалося стати свідками, як свинка витягла улюблені ласощі прямо з пакета господарів.

Поки що у Адольфа немає подружки, проте сімейна пара замислюється про те, щоб пошукати відповідну кандидатуру для свого улюбленця. Також у милого звірка є свій Instagram, підписники, якого ростуть щодня. Тут сім'я викладає цікаві моменти з життя міні піга, а також діляться смішними спогадами та подіями.

Читайте також: Не витримують навіть птахів. У Дніпрі під час збиття шахедів та ракети від інфаркту померла качка