Не витримують навіть птахи. У Дніпрі під час збиття шахедів та ракети від інфаркту померла качка

Російські терористи не припиняють нічні атаки на мирні українські міста та села. Зокрема, в ніч на 3 жовтня 2023 року, ворог здійснив масовану атаку дронами-камікадзе, а також випустив крилату ракету "Іскандер" на Дніпро та Дніпропетровську область. Сили ППО збили всі цілі, випущені росіянами на наш регіон. Але іноді стрес від повітряних тривог та звуків вибухів не витримують навіть тварини та птиці. Так, у Дніпрі минулу неспокійну ніч не пережила одна із качок місцевої мешканки. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пост Тетяни Мазниченко у Facebook.

Як пише авторка посту, вона пішла вранці кормити птицю та побачила, що качка померла, але лежить без будь-яких поранень. Хазяйка відразу подумала, що качка вмерла від переляку. Як згодом виявилося, качка дійсно не пережила  неспокійну ніч та померла від інфаркту.

"Потім переконалася, коли почала її скубти та потрошити. А потім, щоб вже точно знати, зателефонувала ветеринару. Описала результати розтину...Таки інфаркт", - написала у соцмережі Тетяна Мазниченко.

Скрин Фейсбук

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що відомий співак та блогер з Дніпра показав бомбосховище у своєму будинку.