Народні методи та навіть горілка: як у Дніпрі боряться з сезонними захворюваннями (Ексклюзив)

З початком другого місяця осені в Україні загострилась ситуація з вірусними застудними захворюваннями. Багато людей почали скаржитись на погане самопочуття, високу температуру, кашель та нежить. Корреспондент "Дніпровської панорами" вийшов на вулиці та вирішив поцікавитись у перехожих, чи хворіли вони та як лікуються.

Мешканці зізнались, що більшість з тих, з ким ми спілкувались, звертались до лікарів та робили все, що рекомендували медики. Дніпряни зізнались, що всі методи ефективно працювали як для дорослих, так і для дітей.

Щоправда, мешканці розповіли, також користуються й народними засобами. Коли відчувають нежить чи застуду, також застосовують мед, часник та навіть горілку. Дніпряни стверджують, цим треба користуватись в першу чергу, але краще не зловживати. 

Детальніше про думки дніпрян та методи їх боротьби із застудою - у нашому відео. 

Як бачите, методи лікування дуже різні, Ми, в свою чергу, наполегливо рекомендуємо при перших симптомах поганого самопочуття звертатись до медиків. Вони поставлять діагноз та призначать лікування. Головне - правильно користуватись рекомендаціями і тоді все буде добре!

Читайте також: Чергова по місту перевірила готовність міської лікарні, амбулаторії до роботи в осінньо-зимовий період, облаштування там укриттів