Наснився загиблий син і просить передати капці. Як правильно вчинити

Ми втрачаємо близьких, втрачаємо рідних та знайомих, це дуже боляче і нестерпно важко. З нелюдською силою біль виснажує тебе, не шкодуючи, і вибиває землю з-під ніг. Коли близької людини більше немає, решта 7 мільярдів не мають значення. Люди йдуть з цього життя з різних причин. Але вони завжди залишаються в наших спогадах і зрідка відвідують в сновидіннях, пише Дніпровська панорама, посилаючись на Ukr.медіа

До чого сняться померлі родичі

Ти коли-небудь замислювався, що таке сон і чому він виникає в твоїй голові? Вчені, психологи і езотерики з екстрасенсами до цих пір не прийшли до єдиної думки. Одна справа, коли сниться морська прогулянка або захоплюючу подорож. Але що робити, коли часто сняться померлі близькі?

Наші бабусі завжди знали, що небіжчик сниться як попередження про небезпеку. Це послання з того світу про прийдешні зміни в твоєму житті. Таким способом померлий намагається передати інформацію в світ живих — попередити або підтримати.

Уві сні важко себе контролювати, але потрібно намагатися уважно слухати і запам'ятовувати все, що тобі кажуть. Дуже часто почуте збувається. Не слід йти за померлим, це вісник хвороби, невдачі або швидкої смерті.

Сучасні і давні тлумачі снів розходяться в думках, пояснюючи, чим викликана поява померлого. Одні вважають, що в цьому немає нічого хорошого, а інші, навпаки, пророкують позитивні зміни.

Якщо замислюєшся, до чого сниться померла бабуся, дідусь або будь близька тобі людина, в більшості випадків це сновидіння говорить про втрачені раніше можливості. Завжди пам'ятай, що минулого не повернути. Не варто картати себе за минулі помилки. Нічне бачення вказує на те, що ти став приділяти менше уваги живим людям.

Езотерики та біоенергетики кажуть, що після смерті відносини з близькою людиною не закінчуються. Завжди залишається духовний зв'язок, що дозволяє відчути до болю знайомі риси. Мертві приходять просити допомоги, адже перший час душа страждає без фізичного тіла.

Якщо уві сні померлий просить тебе нагодувати його, обійняти, поцілувати або зігріти, не лякайся і не відмовляй йому в цьому. Тільки так душа зможе знайти довгоочікуваний спокій.

Оціни свій емоційний стан після пробудження. Якщо тобі спокійно після спілкування в царстві Морфея, значить покійному добре в потойбічному світі. Але якщо прокидаєшся в холодному поту або тривалий час тебе переслідує страх, значить, душа мертвого страждає.

Син просить допомоги

Шановні містики! Потребую поради. Наснився сон, в якому син каже, що хтось надів його капці, а йому тепер не вистачає. І просить мене, щоб я йому якось допомогла. Що робити в такому випадку? Заздалегідь дякую за відповіді.
Р.s. Синок загинув на війні. Ховали його по формі, як усіх військових, - просить поради Ася Єфанова.

У коментарях люди хауважили, що за традиціями нашого народу ритуал поховання неодружених містить багато весільних ритуалів (обручки, бутон'єрки, коровай, навіть дружки з боярами). Зараз у містах ці традиції відходять, але у селах досі дотримуються. Тому в цьому випадку радять купити капці та віддати їх тим, хто їх потребує:

купити капці

Нагадаємо, раніше ми писали: Все, що є на кладовищі, має там і лишитись. Прикмети та правила поведінки