"Навіщо ви брешете": Ольга Сумська різко відреагувала на слова племінника про ії доньку

В'ячеслав Хостікоєв, двоюрідний брат Антоніни Паперної, розповів про те, що акторка, яка живе в Росії, ігнорує війну в Україні та не спілкується з українською частиною родини. За його словами, він намагався зв'язатися з Паперною після початку повномасштабного вторгнення, але вона не відповіла на його повідомлення, навіть коли померла їхня бабуся, повідомляє Дніпровська порадниця.

Ольга Сумська, мати Паперної, обурилась заявою племінника та звинуватила його у брехні. Вона наголосила, що ховала бабусю під бомбами разом з іншими членами сім'ї, а родини Хостікоєва на похороні не було.

Ми ховали бабусю вчотирьох під бомбами 1 березня 2022 року, - написала Сумська. - Я, Віталій, Аня і Тоня на прямому зв'язку! З родини В'ячеслава нікого не було, навіщо ви брешете? - написала вона у Instagram.

Сумська також звернулася до журналіста Ростислава Калацницького, який взяв інтерв'ю у Хостікоєва, з запитанням:

Яке ви маєте право ганьбити нашу сім'ю?! Сидите за кордоном і заробляєте на брехні?.

Варто зазначити, що чоловік Паперної, Володимир Яглич, ймовірно, має проросійську позицію. Він знімався у промо-роликах російської армії та публічно сумував з приводу смерті актора-путініста Сергія Пускепаліса.

Також раніше ми писали 62-річній тещі Віктора Павліка втретє відмовили у виплаті пенсії