Названі зачіски, які омолоджують жінок після 40

З віком волосся стає тоншим і слабшим, а овал обличчя змінюється. Це може призвести до того, що жінки після 40 років відчувають себе старше, ніж є насправді. Однак правильна зачіска може допомогти візуально омолодити зовнішність.

Які зачіски омолоджують

Зачіски, які омолоджують, зазвичай мають кілька спільних рис. Вони:

Додають об'єму. Оскільки волосся з віком стає тоншим, важливо додавати йому об'єму за допомогою стрижок, укладок або фарбування.
Візуально витягують овал обличчя. Зачіски, які візуально витягують овал обличчя, допомагають приховати зморшки і надати обличчю більш молодий вигляд.
Не вимагають складної укладання. Жінки після 40 років часто не мають часу на складну укладку волосся. Тому зачіска, яка виглядає добре і без укладання, буде найкращим варіантом.
Ось кілька конкретних зачісок, які можуть омолодити жінок після 40:

боб

Боб

Боб - це класика, яка ніколи не виходить з моди. Зачіска боб підходить жінкам з будь-яким типом волосся і овалом обличчя. Вона додає об'єму і візуально витягує овал обличчя. Откроется в новом окне www.supichka.com
Боб
Каскад. Каскад - це ще одна зачіска, яка ідеально підходить жінкам після 40. Вона додає об'єму і допомагає приховати зморшки на шиї. 

прическа2

Каскад

Піксі. Піксі - це коротка зачіска, яка стає все більш популярною. Вона додає динаміки і молодості образу. 

каскад

Піксі

Асиметрична зачіска. Асиметрична зачіска - це чудовий спосіб приховати недоліки овалу обличчя. Вона додає образу оригінальності і шику.

Асиметрична зачіска

Як вибрати правильну зачіску?

При виборі зачіски важливо враховувати такі фактори:

Тип волосся. Якщо у вас тонке волосся, вибирайте зачіску, яка додасть об'єму. Якщо у вас густе волосся, вибирайте зачіску, яка допоможе його впоратися.
Овал обличчя. Вибираючи зачіску, враховуйте овал обличчя. Наприклад, якщо у вас кругле обличчя, вибирайте зачіску, яка візуально витягне його.
Стиль життя. Якщо ви ведете активний спосіб життя, вибирайте зачіску, яка не вимагає складної укладання.
Якщо ви не впевнені, яка зачіска вам підійде, зверніться до досвідченого стиліста. Він допоможе вам вибрати зачіску, яка підкреслить вашу красу і приховає вікові зміни.