Не дожив до 30-річчя: в бою з окупантами загинув воїн з Дніпропетровщини

2 вересня під час артилерійського обстрілу в Херсонській області загинув головний сержант, стрілець, командир відділення Максим Виногродський. До свого 30-річчя він не дожив 27 днів, передає Дніпровська Панорама, посилаючись на повідомлення Жовтоводської міськради.

Максим народився та виріс у Жовтих Водах. Вчився у середній загальноосвітній школі №8, після – у Жовтоводському промисловому коледжі ДНУ ім. О.Гончара за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія». Працював на підприємствах Кривого Рогу. Останнє місце роботи – ТОВ «Кривбасбудпром».

З 2015 по 2017 роки проходив строкову військову службу у лавах Національної Гвардії України, отримав військову спеціальність «Стрілець».

загинув боєць

Захищати Україну Максим Виногродський пішов 1 квітня відповідно до Указу Президента України «Про мобілізацію». Служив головним сержантом – командиром інженерно-позиційного відділення інженерно-позиційного взводу інженерно-саперної роти.

Дисциплінований, вмотивований, відповідальний, сміливий, надійний, попри свій вік користувався неабиякою повагою та авторитетом серед старших колег по службі. Він вірив у перемогу, успішно виконав не одне бойове завдання. Та, на жаль, 2 вересня, перебуваючи в районі Білогірки Херсонської області, потрапив під артилерійський обстріл та загинув.

У захисника залишилися батьки Володимир Альбінович та Оксана Степанівна.

Редакція Дніпровської Панорами висловлює щирі співчуття близьким та рідним загиблого. Вічна пам'ять!

Читайте також Врятувала не одне життя: на Донеччині загинула військовий медик з Дніпропетровщини