У турецькому готелі росіянин провокував скандал з українками через мову (Відео)

В одному з готелів Туреччини з двома жінками з Харкова стався неприємний інцидент. У готельному комплексі до них причепився турист із російського міста Брянськ, який вимагав, щоб жінки перестали спілкуватися "хохляцькою" мовою. Про це повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на харківські телеграм-канали. 

За словами постраждалих, вони розмовляли виключно українською мовою. У ліфті готелю росіянин почав питати, звідки вони і коли приїхали. За годину він знову знайшов українок і висунув вимогу не говорити українською. Крім того, росіянин вдавався до погроз. 

Харків'янки опублікували відео, на якому чути, що росіянин розмовляв з ними у нецензурній формі та всіляко принижував жінок. 

Ситуація повторювалася декілька разів. Українки звернулися до адміністрації готелю, викликали гідів і поліцію, які повністю підтримали дівчат. 

Вони ухвалили колективне рішення виселити російське бидло з готелю. Із жандармами склав форму про насильницьке звернення до жінок, що може зіграти роль заборони в'їзду в Туреччину в майбутньому, - розповіли харків'янки. 

Раніше ми повідомляли, що у Туреччині поляки дали по морді росіянам, які підтримують війну в Україні (фото)