Не можуть зупинитися: чоловіки з якими іменами ризикують стати алкоголіками

Деякі власники чоловічого імені частіше виявляються слабкими та стають більш залежними від алкоголю, ніж інші. Вони не можуть зупинитися пити, що може привести до негативних наслідків. Є шість імен, які роблять чоловіків схильними до алкоголізму - повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на інтернет-видання Апостроф.

ДЕНИС

Назва походить від давньогрецького бога Діонісія, який був богом-покровителем родючості та виноробства. Його господар не байдужий до випивки, смачної їжі та застолля. Але коли він стає залежним від алкоголю, кинути важко. Денис часто впадає у крайнощі. Він або зовсім припиняє пити, або стає цілком залежним від алкоголю.

АНАТОЛІЙ

Власники цього імені починають відчувати потяг до випивки з раннього віку. Поступова залежність може перерости у реальну залежність. Випиваючи, Анатолій часто потрапляє в колотнечу. Він бере участь в аваріях, бійках та скандалах. З віком потяг та агресія до алкоголю лише посилюються.

СЕРГІЙ

Сергій вважає, що випивка допомагає йому розслабитися та не зациклюватись на проблемі. Зловживання алкоголем повністю розвіює ілюзії та меланхолію. Сергій вживає алкоголь, щоб забути та оминути проблему, що призводить до нових проблем.

ДАНИЛО

Алкоголь допоможе йому розслабитися та завести нові знайомства. Треба сказати, що незалежно від того, наскільки він був п'яний, Данило завжди зберігає самоконтроль. Звичайна нудьга може призвести до того, що кількість алкогольних напоїв зростає.

ВІКТОР

Чоловіки з таким ыменем, зазвичай, непослідовні. Вони легко кидають те, що почали, і припиняють стосунки з людьми, які не виправдовують їхні очікування. Крах ілюзії супроводжується глибокою меланхолією. У такому стані Віктор намагається заглушити тугу алкоголем, щоб уникнути реальності. Згодом все погіршується.

ВАДИМ

Імпульсивність Вадима змалку створювала проблеми батькам. Через слабкий і дитячий характер у дорослого Вадима виникають проблеми на роботі та в сімейному житті. Ці чоловіки схильні до шкідливих звичок. Крім алкоголізму часто зустрічаються наркоманія та ігроманія.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Україні суттєво підвищили вартість акцизних марок.