На Дніпропетровщині чоловік напав з ножем на двох людей та намагався їх вбити

У Кривому Розі Дніпропетровської області 38-річний чоловік, раніше судимий за пограбування, завдав двом людям декілька ножових поранень, після чого намагався втекти. Його затримали перехожі до приїзду поліції. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на поліцію Дніпропетровщини.

Злочин стався 23 квітня на вулиці у Центрально-Міському районі Кривого Рогу. Як було встановлено, 38-річний нападник почав конфліктувати біля одного з магазинів з 44-річним чоловіком та вдарив його ножем у груди та руку. Після цього він зустрів 43-річного перехожого та без жодних пояснень також напав на нього з ножем – потерпілий отримав ножові поранення грудей та ноги.

Після скоєнного зловмисник намагався втекти, але його затримали перехожі та утримували до приїзду поліції. Постраждалих від нападу зловмисника доставили до міської лікарні.

Чоловік, який напав з ножем на людей, був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Затриманому вже повідомили про підозру за ч. 3 ст. 15 та ч. 2 п. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) КК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що У Дніпрі чоловік пограбував два ювелірні магазини на 2,1 мільйони гривень.