Не варто чинити опір змінам: чого очікувати від останнього Місячного затемнення цього року

Вже цієї ночі завершиться осінній коридор затемнень. І саме сьогодні місячне затемнення збігається з повним місяцем. Поєднання цих явищ може прискорити неминучі процеси, тому не варто чинити опір змінам, повідомляє Дніпровська панорама.

Коли настане повний місяць і місячне затемнення

Повний місяць настане о 23:24 за київським часом, а місячне затемнення - о 23:14. Обидві події відбудуться у знаку Тельця. Спостерігати місячне затемнення можна буде у багатьох країнах та регіонах: у Європі, Азії, Австралії, Африці, Північній Америці, частково у Південній Америці.

Вплив місячного затемнення: чого очікувати

Це затемнення завершуватиме останній коридор затемнень у 2023 році. Особливість його в тому, що воно збігається з повним місяцем. У цей період позначаться завдання на найближчі 6 місяців, а також наша інтуїція практично на нулі, варто застосовувати логіку.
Телець – практичний та матеріальний знак. Потім може вносити суєту, відволікати і розсіювати, у нас може з'явитися імпульсивне бажання купити щось, що насправді нам не потрібно. Намагайтеся заощаджувати ресурси — як фізичні, так і фінансові, обміркувавши кожну свою майбутню дію.
Також під час затемнення можуть відбуватися важливі одкровення. Одні двері можуть зачинитися назавжди, але при цьому відкриються нові. Поєднання повного місяця та місячного затемнення може стимулювати неминучі процеси, тому не варто чинити опір змінам та новим етапам у житті.

Що слід і не варто робити

  • Перенесіть початок нових проектів та укладання великих угод.
  • Не ухвалюйте важливих рішень. Не поспішайте. Ідеї, які несподівано відвідали, краще якийсь час обміркувати.
  • Розберіться в собі: емоціях, реакціях, думках та почуттях.
  • Позбудьтеся старого непотрібного, негативного. Влаштуйте генеральне прибирання.
  • Саме час відмовитись від шкідливих звичок. Перестаньте заїдати чи запивати внутрішні конфлікти.
  • Намагайтеся закрити борги. Не реагуйте зовнішні подразники, уникайте з'ясування відносин у період. Сварки можуть затягнутися на 9 або навіть 18 років, а нанесені образи мати ефект бумеранга.
  • Слідкуйте за самопочуттям та здоров'ям. Профілактика хронічних захворювань є обов'язковою.
  • Серйозні маніпуляції із зовнішністю краще перенести. Виняток: екстрені випадки.

Також раніше ми писали Кузьмина поминальна субота за новим календарем: коли та як відзначається