Не встиг одружитись та народити діточок. На Дніпропетровщині попращались мінометником

29 квітня під Бахмутом загинув молодий криворізький захисник Олександр Сорока. Сьогодні рідні, колеги й побратими провели нашого Героя в останню путь. До війни Олександр Сорока працював у Криворізькому будівельно-монтажному управлінні Придніпровської залізниці. Торік у жовтні чоловіка мобілізували до війська. Він був мінометником, воював у найгарячіших точках на Бахмутському напрямку в Донецькій області, повідомляє Дніпровська панорама.

Батько трепетно, зі слізьми розповів про сина

До війни Саша сумлінно працював. Колеги його дуже поважали. Сьогодні попрощатися з ним приїхало й керівництво, й багато хлопців і дівчат з роботи. Він завжди був за справедливість, переживав за майбутнє нашої держави, був патріотом України. Тому як тільки отримав повістку, пішов нас захищати.  Воював на нулі й потрапив у саму м’ясорубку, як кажуть… Він завжди житиме в наших серцях... 

Про свого вихованця тепло згадує колишня класна керівниця загиблого Олександра, Оксана Миколаївна

У школі Саша був спокійним, урівноваженим, мав багато друзів. Дуже гарний і надійний хлопчик був. І став мужнім захисником. Ми йому вдячні… Це дуже велика втрата для нас… Любимо, пам’ятаємо, ніколи не забудемо…

Одразу пішов воювати

Пішов воювати одразу, не ховався. Мінометником виконував бойові завдання на Донецькому напрямку. Туди його направили одразу після мобілізації, – розповідає дядько Олександра Сороки Микола. – Сашко тримав зв'язок з батьками. Про його останній день мені розповів брат. Тоді, рано вранці, Сашко із побратимами виїхав на позиції аби відпрацювати сектор. Але, здається, вороги їх вирахували раніше й накрили мінометним вогнем. Тієї суботи племіннику у серце потрапив уламок. Тільки в понеділок ми дізналися про нашу важку втрату. 

Одружитися та народити діточок Олександр не встиг

Одружитися та народити діточок Олександр не встиг. Хлопцеві назавжди залишиться 28 років. На цьому світі у загиблого криворізького воїна залишились батько й мати.

Нашому захиснику було 28 років. У нього залишилися батьки й старша сестра. 

Поховали загиблого Олександра Сорока в секторі почесних поховань Центрального кладовища міста Кривий Ріг.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Нагадаємо, раніше ми писали

На Донецькому напрямку загинув військовий з Дніпропетровщини Роман Піддубний