“Не залишимо вас сам на сам з цією бідою”: Борис Філатов розповів, як отримати допомогу постраждалим

Після чергової нічної атаки росіян станом на 15-30 у Дніпрі 67 пошкоджених багатоповерхівок і будинків у приватному секторі. Постраждали також школа та дитячий садок, повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на місього голову Бориса Філатова.

Загалом вибито 469 вікон, є ушкодження кількох дахів. 
Перше. Необхідно написати заяву до поліції – аби вас офіційно було визнано постраждалими. Друге. Потрібно подати заявку на участь у державній програмі «єВідновлення», - наголосив мер. 


Із оформленням всіх необхідних для цього актів і документів вам допоможуть у пунктах районних адміністрацій, які завжди розгортають біля місць обстрілів. 

Разом з обласною військовою адміністрацією ми працюємо, щоб кожен постраждалий в будь-якому випадку отримав необхідні кошти. Тож, якщо не вийде з «єВідновленням», матеріальну допомогу виплатить місто, - додав він.

Якщо котресь із вашого незареєстрованого майна (гаражі, прибудови, сараї, літні курні тощо) зазнало уражень від обстрілів, місто звʼяже вас із благодійними фондами, що можуть надати на це компенсацію. Або ж забезпечить вас плівкою, шифером та іншими будматеріалами. 

Бо ані мерія, ані обласна військова адміністрація, ані уряд не залишать вас сам на сам із цією бідою, - йдеться у повідомленні.

Також раніше ми писали Внаслідок нічної атаки по Дніпру постраждав магазин АТБ