Небезпечна недбалість: у мережі ZooAlliance у Дніпрі продають прострочені та перемарковані препарати

Мешканка Дніпра Лілія поділилася шокуючою історією, яка сталася з нею у мережі зоомагазинів ZooAlliance. 24 березня у магазині за адресою пр. Миру, 33 вона купила піпетку для обробки собак від кліщів та бліх фірми Bayer Advantix 40-60 кг, повідомляє Дніпровська порадниця.

Сплативши покупку, жінка розкрила упаковку, тому що не було видно терміну придатності препарату, і з жахом виявила, що він прострочений на два роки.

За 350 гривень я одержала прострочений препарат! – обурюється Лілія. – На мої претензії у магазині мені нічого не відповіли, просто повернули гроші.

термін придастності

Але на цьому історія не закінчилась. Лілія вирішила перевірити інший магазин цієї мережі, розташований за адресою пров. Вільний, 2а.Там їй запропонували купити піпетку Адвантікс із розпакованої упаковки (без коробки), запевняючи, що термін придатності препарату відмінний – до 11.2024 року. Під час огляду піпетки Ольга виявила, що наклейку з датою виробництва та терміном придатності частково зрізано, а на порожньому місці чорнилом надруковано нову дату.

На питання покупниці персонал магазину знову не дав жодних пояснень.

Також раніше ми писали "А було рівно кіло". У Дніпрі обважують на фарші (фото)