Недорого, але без комфорту: як знайти квартиру в Дніпрі за 2,5-5 тисяч гривень (фото)

Недорого орендувати квартиру в Дніпрі можна, але доведеться пожертвувати частиною комфорту. За невелику суму – від 2,5 тис грн на місяць можна знайти житло на правому березі з усіма зручностями, але без сусідів та без господарів. Окремо доведеться сплачувати за комунальні послуги, повідомляє Дніпровська панорама.

У районі Червоного каменю можна винайняти двокімнатну квартиру за 2,5 тис. грн. на місяць. У квартирі два дивани, є стінка, вбудована кухня. Меблі старі, ремонт косметичний, але стан – житловий. Техніки немає. Двір закритий, на дверях під’їзду домофон.

зняти квартиру Дніпро

У районі проспекту Мазепи винайняти недорогу квартиру можна за 4 тис. грн. на місяць. Квартира дуже маленька – 11 кв м. У приміщенні є всі зручності та дуже скромна кухня.

зняти квартиру Дніпро

Стільки же коштує квартира в районі житлового масиву Західний. У квартирі одна кімната, два спальних місця. Є техніка, плита, але немає пральної машинки.

зняти квартиру Дніпро

За 4,5 тис. грн. можна орендувати однокімнатну квартиру в районі 12 кварталу. Тут є тільки одне спальне місце – диван. Також зроблен косметичний ремонт.

зняти квартиру Дніпро

За 5 тис. гривень можна винайняти квартиру в районі Січеславської набережної. Тут є 2 кімнати, де можна мешкати з домашніми тваринами. Але немає ні меблів, ні техніки. Приміщенню не завадить ремонт – шпалери почали відклеюватися.

зняти квартиру Дніпро

Також раніше ми писали Дніпропетровська філія Газмережі зробила важливу заяву. Як правильно фіксувати показання лічильника