Несподіванки почнуться з вівторка. Яка погода буде у Дніпрі на початку тижня

Понеділок, 27 березня, очікується найтеплішим днем у найближчій перспективі. А ось вівторок буде - дуже несподіваним. Такий прогноз дає синоптик Наталка Діденко, повідомляє Дніпровська панорама

27 березня максимальна температура повітря в Україні становитиме +12...+18 градусів.

Проте вже перші ознаки приходу іншої повітряної маси завтра проявляться у західних областях, +8+13 градусів. Дощі 27-го березня пройдуть на сході та в західних областях. На півночі, у центрі, на сході та півдні поки що - без істотних опадів. Рвучкий, до сильного, вітер завтра вже можливий на заході, півдні та в центрі України, - попереджає наталка Діденко.

А вже наступного дня очікуються синоптичні метаморфози. Циклон з атмосферними фронтами, затік холодного повітря з півночі - все це може негативно вплинути на самопочуття.

28-го березня на заході, півночі та у більшості центральних областей України очікується різка зміна погоди: похолодання, штормовий вітер та серйозні дощі з переходом у мокрий сніг! Можливе тимчасове утворення снігового покриву! У вівторок на сході та південному сході ще втримається тепла погода, проте надалі й там похолоднішає, - додає синоптик.


У понеділок, 27 березня, у Дніпрі - невелика хмарність, без опадів. Вночі температура повітря +9, вдень потеплішає до +16.

У вівторок, 28 березня, буде хмарно, без опадів. Температура повітря вночі +11 градусів, вдень до +15. 

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі розквітла оригінальна калина родом з Китаю.