«Ніхто не завадить жити і любити своє Місто»: мер Дніпра побував на місці ворожого обстрілу

Мер Дніпра Борис Філатов 14 вересня проінспектував ремонтні роботи, що проводять на вулиці Робочій після останнього бомбардування міста ворожими ракетами. Про це повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на соціальні мережі міського голови. 

У дніпрян є дещо недосяжне для мокшанських «високоточних» ракет. Бо скільки б нелюди сюди не стріляли - ми все відбудуємо. В центрі міста чи у віддалених районах. Поміняємо вибиті вікна і перекриємо посічені уламками дахи. Але ніхто не завадить нам просто жити. Любити своє Місто і радіти кожному новому дню. Цінувати одне одного та підтримувати, - написав Філатов.

Він підкреслив, що залякати в Дніпрі нікого не вийде. Мер розповів про зустріч з 82-річною Вірою Євсеївною, яка впевнена, що окупантам вже недовго залишилося на українській землі.

Ми жартуємо. Над собою, один з одного, з міського голови, який знову набрав вагу, але поліз вишкою дивитися на дахи. Навіть над війною, - додав міський голова.

За словами мера, на Робочій після ворожого обстрілу вже майже все відремонтували. 

Раніше ми повідомляли: Філатов: «Місто допомагає дніпрянам із відновленням дахів і вікон після ракетного удару. На роботи треба кілька тижнів»