Ніжна запіканка з кабачком, м'ясом та сиром: ідеальний обід для всієї родини
Ця страва ідеально підходить для швидкої вечері після насиченого дня або як поживний обід, що сподобається і дорослим, і найменшим гурманам. Готується елементарно, а результат перевершить всі ваші очікування – рум'яна скоринка, що приховує соковиту, ароматну начинку, стане справжньою окрасою вашого столу, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Кабачок – 600 г.
Цибуля – 1 шт.
Фарш з курячого філе (або інший) – 300 г.
Яйця курячі – 2 шт.
Сир твердий – 50 г.
Помідора – 150 г.
Манка – 1 ст. л.
Сіль, спеції – за смаком.
Приготування
- Кабачок очищаємо, подрібнюємо на тертці, відтискаємо руками зайву рідину.
- Змішуємо цибулю, кабачок і фарш. Солимо, перчимо.
- Збиваємо яйця, ретельно перемішуємо. Сир подрібнюємо на тертці, помідори нарізаємо кільцями.
- До кабачків додаємо тертий сир, перемішуємо. Форму змащуємо оливковою олією, на дно рівномірно висипаємо манку, викладаємо кабачкову суміш, декоруємо помідорами.
- Відправляємо в розігріту духовку на 30-40 хвилин, температура – 180 градусів.
Також раніше ми писали Цілюща королева ягід. Не горобина і не чорниця, кому життєво необхідно їсти іргу