Ніжна запіканка з кабачком, м'ясом та сиром: ідеальний обід для всієї родини

Ця страва ідеально підходить для швидкої вечері після насиченого дня або як поживний обід, що сподобається і дорослим, і найменшим гурманам. Готується елементарно, а результат перевершить всі ваші очікування – рум'яна скоринка, що приховує соковиту, ароматну начинку, стане справжньою окрасою вашого столу, повідомляє Дніпровська порадниця

Інгредієнти

Кабачок – 600 г.
Цибуля – 1 шт.
Фарш з курячого філе (або інший) – 300 г.
Яйця курячі – 2 шт.
Сир твердий – 50 г.
Помідора – 150 г.
Манка – 1 ст. л.
Сіль, спеції – за смаком.


Приготування

  1. Кабачок очищаємо, подрібнюємо на тертці, відтискаємо руками зайву рідину.
  2. Змішуємо цибулю, кабачок і фарш. Солимо, перчимо.
  3. Збиваємо яйця, ретельно перемішуємо. Сир подрібнюємо на тертці, помідори нарізаємо кільцями.
  4. До кабачків додаємо тертий сир, перемішуємо. Форму змащуємо оливковою олією, на дно рівномірно висипаємо манку, викладаємо кабачкову суміш, декоруємо помідорами.
  5. Відправляємо в розігріту духовку на 30-40 хвилин, температура – 180 градусів.

Також раніше ми писали Цілюща королева ягід. Не горобина і не чорниця, кому життєво необхідно їсти іргу