Ніжний паштет з курячої печінки: рецепт для зайнятих гурманів
Уявіть собі ніжний, ароматний паштет, який тане в роті. Забудьте про години, проведені на кухні. Цей рецепт – справжня знахідка для зайнятих людей, адже потребує мінімум зусиль та часу. Всього 5 хвилин активної роботи, і ваш духмяний паштет вже в духовці, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Куряча печінка - 600-700 г.
Морква - 2 середні шт.
Цибуля - 2 середні шт.
Часник - 3-4 зубчики.
Масло - 50 грамів .
Вода - 200 мл.
Вершки будь-якої жирності - 100 мл.
Спеції (сіль та перець).
Приготування
- Розігріваємо духовку 180 градусів. Тим часом на деко викладаємо пергамент, на нього викладаємо промиту печінку, почищену та порізану моркву та цибулю, часник та сіль. Заливаємо водою і випікаємо 30 хвилин до готовності овочів.
- Перекладаємо у глибокий посуд, додаємо розтоплене вершкове масло, регулюємо смак по солі, додаємо вершки і все добре перебиваємо блендером. Перекладаємо у баночки і насолоджуємось цією смакотою.
Також раніше ми писали Запіканка "Жульєн" з картопляним пюре: простий рецепт смачної страви