Ніжний паштет з курячої печінки: рецепт для зайнятих гурманів

Уявіть собі ніжний, ароматний паштет, який тане в роті. Забудьте про години, проведені на кухні. Цей рецепт – справжня знахідка для зайнятих людей, адже потребує мінімум зусиль та часу. Всього 5 хвилин активної роботи, і ваш духмяний паштет вже в духовці, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Куряча печінка - 600-700 г.
Морква - 2 середні шт.
Цибуля - 2 середні шт.
Часник - 3-4 зубчики.
Масло - 50 грамів .
Вода - 200 мл.
Вершки будь-якої жирності - 100 мл.
Спеції (сіль та перець).


Приготування

  1. Розігріваємо духовку 180 градусів. Тим часом на деко викладаємо пергамент, на нього викладаємо промиту печінку, почищену та порізану моркву та цибулю, часник та сіль. Заливаємо водою і випікаємо 30 хвилин до готовності овочів. 
  2. Перекладаємо у глибокий посуд, додаємо розтоплене вершкове масло, регулюємо смак по солі, додаємо вершки і все добре перебиваємо блендером. Перекладаємо у баночки і насолоджуємось цією смакотою.

Також раніше ми писали Запіканка "Жульєн" з картопляним пюре: простий рецепт смачної страви