Низький уклін батькам за гідне виховання сина. Дніпропетровщина прощається з бійцем, який віддав життя на фронті

Вільногірська громада Дніпропетровської області у скорботі… 17 липня 2023 року неподалік від населеного пункту Макарівка Волноваського району Донецької області героїчно загинув наш земляк Павло Миколайович Постолака. Йому було лише 38 років. Він захищав кожного з нас, захищав нашу рідну землю, повідомляє Дніпровська панорама. 

Народився Павло Постолака 16 грудня 1984 року у місті Дніпродзержинськ (зараз – місто Кам’янське). Шкільні роки хлопчика проходили у Верхівцевській середній школі №1.

Трудова діяльність Павла Миколайовича пов’язана з філією «Вільногірський гірничо-металургійний комбінат» АТ «ОГХК». Він працював на гірничому виробництві ГТВ помічником машиніста екскаватора.

Колеги по роботі, друзі назавжди запам’ятають його як гарного і відповідального працівника, чуйну, добру, порядну людину.
Найбільшою цінністю для нашого земляка завжди була родина: дружина, син, батьки.

Коли у лютому 2022 року росія розпочала проти нас широкомасштабну агресію, Павло став на захист України. 17 березня 2022 року його було призвано на військову службу по мобілізації. Як і тисячі наших співвітчизників, мирний працівник промислового підприємства став солдатом. Він служив номером обслуги зенітного ракетно-артилерійського відділення роти вогневої підтримки однієї з військових частин.

Загинув під час ворожого артобстрілу, з гідністю виконуючи свої військові обов’язки, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.

У воїна залишилась родина - дружина Людмила, син Сергій. Низький уклін батькам Павла Ользі Володимирівні та Миколі Миколайовичу за сина, за його гідне виховання. Коли батьки ховають дітей — це справжня трагедія, так просто не має бути. 

Церемонія прощання з Павлом Миколайовичем Постолакою відбудеться сьогодні, 21 липня, орієнтовно о 13:00 на площі перед ПКіС «Металург». Поховають воїна на Алеї Слави міського кладовища. 

Нагадаємо, раніше ми писали

Василь віддав своє життя, щоб ми жили. Під Бахмутом загинув солдат стрілецького взводу з Дніпропетровщини