Ночував у машині. На Дніпропетровщині рибалці допомогли витягти авто з багнюки (Фото)

Риболовля у Кривому Розі для одного чоловіка мала невтішні наслідки: його авто загрузло на грунтовій дорозі. Чоловік майже добу провів під відкритим небом, ночував у машині, поки діждався допомоги. Про це написала його невістка у групі "Рибалка Кривий Ріг", передає Дніпровська панорама.

Дякувати Богу, є на світі люди, як то кажуть, світ не без добрих людей. І ви знаєте ,я б не писала цей пост, аби поміч пришла одразу. Автівка простояла зарита більше доби, одну ніч батько все ж таки провів разом із нею.
Величезне ДЯКУЄМО Вам, Хлопці!!! Дай Бог Вам здоров'я за Ваші добрі справи!!!
Дякуємо! Дякуємо! І ще раз Дякуємо! За Вашу поміч, таку своєчасну і таку необхідну, а головне безкорисну, бо від нагороди хлопці відмовились, - написал вона.

Також вона розповіла всю передісторію події:

Вирішив наш батько (мій свекор) виїхати на риболовлю, та трохи не розрахував своїх зусиль і можливостей своєї автівки.Після тривалого дощу грунт промок вщент, сталось неприємне, автівка зарилась і сіла на пузо. Колеса шліфують безуспішно, дим з вихлопної стовпом, а їй хоть би шо, вона продовжує лежати на пузі, втомилась мабуть.

Рибалки спочатку намагалися впоратися своїми силами. Домкратили, підкладали цеглу під колеса, але бузуспішно.

Домкрат в багнюці просідає, цегла вилітає в усі боки.
Наша з чоловіком автівка теж легкова, з одним ведучим мостом, зарилась би поруч.Тут без варіантів.
Поруч сидять рибалки, мужички пенсійного віку, один спробував під'їхати своєю автівкою, але трава разом з багнюкою почали робити свою справу, ризикувати звісно не стали, але дуже вдячні водієві за спробу допомогти. Від іншого наслухались матюків, бо він послизнувся і впав, хоча ми його ні про що не просили, було неприємно, ну то таке...головне,що залишився цілий.
Стояли в середині міста, машин купа. На протязі дня ловили трактори. Один зупинився, сказав в грязюку не поїде,ну дякуємо і на тому, два попередніх навіть не зупинялися. Мабуть елітні трактори в нашому місті, ну то ладно...
Думаю...якщо трактори не хочуть лізти в багнюку то Джипи і тому подібні тим паче не полізуть. Зловили Ніву, хлопці кажуть - нє,ми не витягнемо.
Вечеріє, рибалки всі роз'їхалися, тракторів не видать ,надія падає, батько збирається ночувати.
З'їздила додому, привезла тормозок і термос з чаєм.
І ось...сталось диво.Дивлюсь заїзджає бусик, теж трохи просідає, але дає газу і як на всюдиході долає всі перешкоди, його крутить вертить, але водій не здається, до берега проривається)) Бог нам послав хлопців, які надвечір вирішили порибалити. Хлопці не роздумуючи кинули свої риболовні снасті і пішли до нас на допомогу.Тут же Боженька посилає нам ще допомогу, ще одні хлопчики їхали по дорозі, самі зупинились і вирішили теж допомогти. Не дивлячись на те, що грязюки по самі вуха, за допомогою бусика і ще власноруч витягли автівку із пастки, - розповіла жінка.

Зі слів авторки посту, відомо, що один з тих, хто допомагав витягувати авто, захищав наші землі від загарбників під Бахмутом.

Нагадаємо, раніше ми писали: Відразу дві щуки. На Дніпропетровщині рибалка показав вдалий улов (фото)