Новий рівень смаку: скумбрія з ананасами та ароматною начинкою

Цей рецепт змусить вас по-новому поглянути на звичну скумбрію. Забудьте про нудні страви з цієї риби! Ми пропонуємо вам створити справжній кулінарний шедевр - соковиті рулетики з ніжною начинкою, які чудово поєднуються з кислуватими ананасами та скибочками лимона, повідомляє Дніпровська порадниця.

Ця страва стане окрасою вашого столу та здивує навіть найвибагливіших гурманів.

Інгредієнти

4 невеличкі скумбрії.
50г дрібно натертої моркви.
70г твердого сиру або моцарел.
1/2 цибулини.
Одна столова ложка лимонної цедри.
120г жирної сметани 20%.
Суміш зелені та приправа до риби.

Приготування

  1. Рибку потрібно ретельно почистити, прибрати усі кісточки. Кожну тушку розрізати вздовж на дві частини. 
  2. До моркви додати піджарені цибулю, цедру, сир, сметану та зелень. 
  3. Кожен шматочок риби промастити невеликою кількістю начинки. 
  4. Згорнути рулетики та закріпити них зубочистками. 
  5. Викласти у форму для запікання, на дно якої можна викласти тоненькі слайси картоплі змащені олією. 
  6. У форму також викладаємо кільця лимона та шматочки консервованих ананасів. 
  7. Випікаємо при 180 градусах 40-45хв.

Також раніше ми писали Так просто ви ще не готували: кокосове печиво із трьох інгредієнтів