Новий рівень смаку: скумбрія з ананасами та ароматною начинкою
Цей рецепт змусить вас по-новому поглянути на звичну скумбрію. Забудьте про нудні страви з цієї риби! Ми пропонуємо вам створити справжній кулінарний шедевр - соковиті рулетики з ніжною начинкою, які чудово поєднуються з кислуватими ананасами та скибочками лимона, повідомляє Дніпровська порадниця.
Ця страва стане окрасою вашого столу та здивує навіть найвибагливіших гурманів.
Інгредієнти
4 невеличкі скумбрії.
50г дрібно натертої моркви.
70г твердого сиру або моцарел.
1/2 цибулини.
Одна столова ложка лимонної цедри.
120г жирної сметани 20%.
Суміш зелені та приправа до риби.
Приготування
- Рибку потрібно ретельно почистити, прибрати усі кісточки. Кожну тушку розрізати вздовж на дві частини.
- До моркви додати піджарені цибулю, цедру, сир, сметану та зелень.
- Кожен шматочок риби промастити невеликою кількістю начинки.
- Згорнути рулетики та закріпити них зубочистками.
- Викласти у форму для запікання, на дно якої можна викласти тоненькі слайси картоплі змащені олією.
- У форму також викладаємо кільця лимона та шматочки консервованих ананасів.
- Випікаємо при 180 градусах 40-45хв.
Також раніше ми писали Так просто ви ще не готували: кокосове печиво із трьох інгредієнтів