Так просто ви ще не готували: кокосове печиво із трьох інгредієнтів
Уявіть собі хрустке кокосове печиво з золотистою скоринкою, яке тане в роті, наповнюючи вас тропічним ароматом. А тепер уявіть, що для його приготування потрібно всього три інгредієнти та півгодини часу. Звучить неймовірно? Але це можливо! Сьогодні ми поділимось з вами саме таким рецептом - легким, швидким та неймовірно смачним.
Це печиво стане чудовим доповненням до чаю або кави, або ж може бути самостійним десертом. Воно сподобається як дорослим, так і дітям, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Яйця - 3 шт.
Цукор - 120 г ≈ 4 ст. л. з гіркою + ст. л. без гірки.
Кокосова стружка ≈ 250 г ≈ 2 стакани.
Щіпка солі.
Ванільний цукор - за бажанням.
Приготування
- В миску додаємо цукор, щіпку солі, ванільний цукор, яйця. гарно змішуємо віничком.
- Додаємо поступово кокосову стружку. змішуємо спочатку віничком, домішуємо лопаткою. Маса повинна бути пластичною, не розсипатись і гарно тримати форму.
- Виліплюємо кульки розміром чуть більше за грецький горіх. Випікання: духовка розігріта до 160 градусів на 15-25 хв. (залежно від розміру кульок). В кінці можна трошки посипати цукровою пудрою, але вони і так солодкі.
Також раніше ми писали Суп з фрикадельками: смакота з першої ложки (Покроковий рецепт)