Важлива інформація для мешканців Кривого Рогу: триває розмінування територій міста

У Кривому Розі вибухотехніки розміновують територію міста після обстрілу касетними боєприпасами. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на прес-службу головного управління Нацполіції у Дніпропетровській області.

Територію обстрілу тимчасово огородили. Вибухотехніки, що прибули на місце події, обстежують територію і займаються її розмінуванням. Вже встигли знищити понад 40 нерозірваних боєприпасів.

Вночі Металургійним районом Кривого Рогу російські окупанти завдали кілька ударів з реактивних систем залпового вогню Торнадо-С з касетними боєприпасами.

Через ворожу атаку виявилися зруйновані житлові будинки, адміністративні будівлі та транспорт. Подія обійшлася без постраждалих. Правоохоронці задокументували наслідки обстрілу.

Слідчі оглянули місця, на які впали снаряди. Наразі правоохоронці продовжують збирати речові докази, які підтверджують, що цей військовий злочин скоєно армією Росії.

За фактом порушення законів та звичаїв війни правоохоронці порушили кримінальне провадження (стаття 438). Правоохоронці закликають мешканців не чіпати підозрілі предмети та негайно зв'язатися з поліцією зі спецлінії 102.

Раніше ми повідомляли: Через обстріли окупантів на Дніпропетровщині загинув 11-річний хлопчик