Огляд цін на м’ясо у Дніпрі: де вигідно купувати

Ціни на овочі, молочні продукти та м'ясо - це, як правило, основне, що турбує більшість українських покупців продуктів. Журналісти "Дніпровської панорами" вивчили ціни на м'ясо в популярних магазинах та торгівельних мережах Дніпра та з’ясували, де можна заощадити.

Які ціни на м'ясо в Дніпрі

Треба зазначити, що ціни у липні наразі стабільні та не ростуть вже з середини червня. Традиційно найдоступнішою є курятина - за нею йдуть свинина, яловичина та індичатина.

Якщо порівнювати ціни в різних магазинах, найбільш привабливими виявились спеціалізовані м’ясні мережі ("М’ясолюб", "Свіжина", "М'ясна лавка") - там ціна на куряче філе становить 149 грн за кілограм, свинину - від 179 грн (в залежності від частини), яловичину - від 189 грн. Особливо потрібно відмітити, що в торгівельних точках м’ясокомбіната "Ювілейний" ціни вишче на 15-20 грн на всі позиції.

Дещо дорожче - купувати м’ясо в мережах супермаркетів. Вивчаючі ціни на вагове та фасоване м’ясо, журналісти з'ясували, що вагове десь на 10-15 грн за кілограм дорожче, ніж в в м'ясних магазинах (треба сказати, що ціни зрівнюються, коли в супермаркеті є акція на деяку позицію). А фасоване від різних відомих торгівельних марок - дорожче на 20-30 грн за кг.

М'ясо свинина

Додамо, що не було помітно жодної акційної пропозиції на вагову яловичину в супермаркетах. А ціни на популярних ринках Дніпра ("Озерка", "Нагорка") виявилися більш високими, ніж в магазинах.

Які ціни на сало в Дніпрі

Що стосується такого популярного продукта, як сало, то ціни на нього "кусаються". Воно йде за однаковою ціною зі свиним ошийком (від 230 грн за кг, а на деяких ринках сягає навіть 300 грн).

Щодо якості продукції, то тут радимо ретельно придивлятись - якщо в спеціалізованих м’ясних магазинах великий потік покупців і товар завжди свіжий, то в великих супермаркетах деякі акції можуть виявиться “з душком”.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі зросли ціни на популярне м'ясо.