Окупанти заборонили людям їздити до Азовського моря

Мешканців Мелітополя та прилеглих населених пунктів зазнала ще одна неприємність. Незважаючи на те, що Азовське море тут зовсім близько, окупанти заборонили людям бувати там, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ria-m.tv

До найближчого узбережжя всього кілька десятків кілометрів і близько півгодини шляху. Особливою популярністю у городян користувалося селище Приморський Посад. Там можна було недорого зняти номер на базі відпочинку або відпочити з наметами на дикому пляжі.

Деякі мелітопольці придбали там недорогу нерухомість, щоб мати змогу відпочивати все літо. Тепер її доля під великим питанням - Примпосад і Новокостянтинівку взяли під повний контроль рашисти і не пускають нікого навіть на бази відпочинку.

Мелітопольці розповідають, що робили неодноразові спроби потрапити до своїх домівок, розташованих на березі моря. Але на блокпостах їх розвертають і велять їхати назад.

Рибалки, які навесні традиційно їздять по бичка та піленгаса на дикий пляж, також не мають можливості проїхати до моря. Рашисти категорично забороняють наближатися до Примпосаду навіть на відстань видимості.

Там російські фашисти обладнали військову базу, де зберігають техніку та боєприпаси, а також тримають особовий склад. На закони та права громадян окупанти традиційно плюють. Тож доступ до своєї нерухомості мелітопольці зможуть отримати лише після звільнення регіону від рашистської нечисті.

Нагадаємо, раніше ми писали

Ночував у машині. На Дніпропетровщині рибалці допомогли витягти авто з багнюки (Фото)