240 гривень забрати дитину зі школи: скільки коштують послуги няні у Дніпрі

Цієї осені з початком змішаної форми навчання у школах Дніпра багато батьків зіткнулися з низкою складнощів. Наприклад, уроки у молодших класів закінчуються об 11-30, природно, дитину має забрати хтось із дорослих. Як долають батьки ці труднощі, дізналася Дніпровська панорама.

Звичайно, коли бабусі-дідусі під боком, та ще й на пенсії, особливих проблем забрати дитину зі школи, відвести на гурток чи спортивну секцію виникати не повинно.

Скільки коштують послуги няні

А ось що робити тим, у кого немає такої розкоші через обставини? Найпростішим рішенням здається знайти няню погодинно, не будеш щодня відпрошуватися з роботи. До того ж, якщо наприкінці занять звучить тривога, то дітей зі школи не відпускають, а мамам-татам доводиться чекати на них.
Але, як з'ясувала Дніпровська панорама, хоч таких пропозицій - забрати зі школи, відвести на гурток - величезну кількість, вони не настільки вже й затребувані.
А все через ціну. Якщо в середньому по місту послуги няньки коштують 80–90 грн. на годину, як тільки додаєш вищевказані опції, ціна змінюється - 120 грн. в годину. Причому мінімальний обсяг часу – 2 години.

послуги няні Дніпро

Тобто за один раз доведеться віддати 240 грн.

послуги няні Дніпро

Як пораються батьки

Багато батьків кооперуються. Наприклад, вранці відводить кількох дітей до школи хтось один, а забирає вдень – інший, непрацюючий чи з вільним графіком.
Для когось порятунком став шкільний автобус – батьки зі спокійною душею відпускають дитину, знаючи, що її доставлять додому після кінця уроків.

послуги няні ціна Дніпро
Ще, якщо школа дитини знаходиться неподалік будинку, батьки можуть написати заяву під свою відповідальність, що учень добиратиметься додому самостійно.

Також раніше ми писали Як адаптуються учні молодших класів Дніпра до змішаного навчання в нових умовах