Овочева закуска на зиму «Манжо»: простий рецепт для швидкого приготування

Ця закуска — справжня знахідка для тих, хто любить смачні та легкі заготовки. Завдяки простому рецепту «Манжо» ви збережете всі вітаміни та смак літніх овочів, а приготування не займе багато часу, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

помідори – 3 кг

баклажани – 2 кг

болгарський перець – 2 кг

цибуля ріпчаста – 1 кг

морква – 300 г

часник – 1 головка

рослинна олія – 200 г

оцет 9% – 100 г

сіль – 100 г

цукор – 100 г

перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

гіркий перець – 1 шт.

Приготування

  1. Помідори подрібнити, закип’ятити з олією, сіллю, цукром, оцтом та спеціями (10 хв). Додати нарізані баклажани, перець, цибулю, моркву й тушкувати 40–50 хв.
  2. Вкінці всипати часник, проварити 5 хв. Гарячим розкласти по стерилізованих банках і закатати.

Також раніше ми писали Кабачковий кетчуп: ваш новий улюблений рецепт консервації