Овочева закуска на зиму «Манжо»: простий рецепт для швидкого приготування
Ця закуска — справжня знахідка для тих, хто любить смачні та легкі заготовки. Завдяки простому рецепту «Манжо» ви збережете всі вітаміни та смак літніх овочів, а приготування не займе багато часу, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
помідори – 3 кг
баклажани – 2 кг
болгарський перець – 2 кг
цибуля ріпчаста – 1 кг
морква – 300 г
часник – 1 головка
рослинна олія – 200 г
оцет 9% – 100 г
сіль – 100 г
цукор – 100 г
перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
гіркий перець – 1 шт.
Приготування
- Помідори подрібнити, закип’ятити з олією, сіллю, цукром, оцтом та спеціями (10 хв). Додати нарізані баклажани, перець, цибулю, моркву й тушкувати 40–50 хв.
- Вкінці всипати часник, проварити 5 хв. Гарячим розкласти по стерилізованих банках і закатати.
Також раніше ми писали Кабачковий кетчуп: ваш новий улюблений рецепт консервації