Пательня замість духовки: готуємо пиріг за 40 хвилин

Хто сказав, що для смачного пирога потрібна духовка? Цей простий рецепт доведе, що неймовірний десерт можна приготувати навіть на звичайній пательні. Яблука, ніжна основа і хрустка скоринка – все, що потрібно для затишного чаювання, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Яйця - 2 шт.
Цукор - 5 ст. л.
Сіль - дрібка.
Сметана - 4 ст. л.
Вершкове розтоплене масло - 2 ст. л. 
Борошно стакан - 160 г.
Розпушувач - 2 ч. л.
Яблука - 3 шт.
Цукрова пудра

Приготування

  1. Яйця збити вінчиком, додати цукор, ще раз збити. Додати сметану та вершкове розтоплене масло, перемішати до однорідності. Ввести просіяне борошно та розпушувач, перемішати. Яблука нарізати кубиком і поєднати з тістом. 
  2. Пательню змастити вершковим маслом, влити тісто, вирівняти і готувати на самому маленькому вогні під кришкою 30-40 хв (перевірте низ пирога через 15-20 хв ) перевернути коли низ буде вже готовий і готувати ще без кришки 10 хв. Присипати цукровою пудрою та насолоджуватись.

Також раніше ми писали Смачний і ситний: Суп з фаршем та солоним огірком