Печінкові трубочки з дуже смачною начинко. Підійдуть на свята, відмінна закуска для великої компанії

Печінкові трубочки готуються легко. Основний інгредієнт для них - печінка. Можна брати курячу, підійде і яловича чи свиняча. Буде дуже смачно, пише Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

  • куряча печінка - 500 гр
  • борошно - 3 ст. л
  • сире яйце - 2 шт
  • молоко 200-250 мл
  • сіль - на свій смак
  • чорний мелений перець - на свій смак

Для начинки:

  • цибуля - 2 шт
  • морква - 2 шт
  • сметана 3 ст. л
  • сухий часник за смаком
  • яйце варене - 8 шт
  • майонез, сіль, чорний мелений перець - на свій смак

Приготування:

  1. Курячу печінку пробиваємо блендером в однорідну масу. Додаємо молоко, яйця, борошно, сіль, перець. Перемішуємо та добре пробиваємо блендером.
  2. Для основної начинки: цибулю та моркву обсмажуємо та угасаємо зі спеціями та сметаною до повної готовності.
  3. Для другої частини начинки відварюємо яйця, натираємо на терці і змішуємо з майонезом. Обсмажуємо печінкову масу на сковорідці, як млинці з двох сторін по 2-3 хвилини на середньому вогні.
  4. Змащуємо повністю кожен млинець майонезом із яйцем. І з одного краю на кожен млинець викладаємо начинку з моркви та цибулі. Загортаємо в трубочку.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали: Салат "Ірис" на Новий рік здивує всіх гостей