Печінкові трубочки з дуже смачною начинко. Підійдуть на свята, відмінна закуска для великої компанії
Печінкові трубочки готуються легко. Основний інгредієнт для них - печінка. Можна брати курячу, підійде і яловича чи свиняча. Буде дуже смачно, пише Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
- куряча печінка - 500 гр
- борошно - 3 ст. л
- сире яйце - 2 шт
- молоко 200-250 мл
- сіль - на свій смак
- чорний мелений перець - на свій смак
Для начинки:
- цибуля - 2 шт
- морква - 2 шт
- сметана 3 ст. л
- сухий часник за смаком
- яйце варене - 8 шт
- майонез, сіль, чорний мелений перець - на свій смак
Приготування:
- Курячу печінку пробиваємо блендером в однорідну масу. Додаємо молоко, яйця, борошно, сіль, перець. Перемішуємо та добре пробиваємо блендером.
- Для основної начинки: цибулю та моркву обсмажуємо та угасаємо зі спеціями та сметаною до повної готовності.
- Для другої частини начинки відварюємо яйця, натираємо на терці і змішуємо з майонезом. Обсмажуємо печінкову масу на сковорідці, як млинці з двох сторін по 2-3 хвилини на середньому вогні.
- Змащуємо повністю кожен млинець майонезом із яйцем. І з одного краю на кожен млинець викладаємо начинку з моркви та цибулі. Загортаємо в трубочку.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали: Салат "Ірис" на Новий рік здивує всіх гостей