Перетворимо звичайні булочки на піцу: оригінальний рецепт для справжніх гурманів

Набридли стандартні смаки піци? Цей рецепт – ідеальна основа для ваших кулінарних експериментів. Додайте улюблені овочі, м'ясо або морепродукти – і кожна міні-піца буде унікальною, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Вода - 300 мл.

Дріжджі сухі - 7 г.

Цукор - 1 ст. л.

Сіль - 1 ч. л.

Олія - 3 ст. л.

Яйце - 1 шт.

Борошна - 500 г.

Кетчуп - 6 ст. л.

Сосиски - 300 г.

Болгарський перець - 200 г.

Сир твердий - 200 г.

Приготування

  1. У миску наливаємо ледь теплу воду, насипаємо цукор, сіль, дріжджі. Все ретельно перемішуємо.
  2. Додаємо 1 яйце. Перемішуємо. Додаємо борошно. Замішуємо тісто.
  3. Залишаємо на 10 хв при кімнатній температурі.
  4. Додаємо олію. Вимішуємо тісто.
  5. Накриваємо рушничком і залишаємо в теплі на 1 годину.
  6. Робочу поверхню змащуємо олією і викладаємо половину тіста.
  7. Розкачуємо тонко тісто формою прямокутника.
  8. Змащуємо кетчупом і додаємо начинку.
  9. Скручуємо тісто в щільний рулет, розрізаємо на порційні шматочки приблизно 2 см і переносимо на деко застелене пергаментом.
  10. Булочки трішки зверху притискаємо, щоб міні піца була рівненька. Посипаємо тертим сиром.
  11. Випікаємо приблизно 20-25 хв при 190°.

Також раніше ми писали Варення, джеми, компоти, соління, тушонка. Скільки років можна зберігати консервацію