Перетворимо звичайні булочки на піцу: оригінальний рецепт для справжніх гурманів
Набридли стандартні смаки піци? Цей рецепт – ідеальна основа для ваших кулінарних експериментів. Додайте улюблені овочі, м'ясо або морепродукти – і кожна міні-піца буде унікальною, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Вода - 300 мл.
Дріжджі сухі - 7 г.
Цукор - 1 ст. л.
Сіль - 1 ч. л.
Олія - 3 ст. л.
Яйце - 1 шт.
Борошна - 500 г.
Кетчуп - 6 ст. л.
Сосиски - 300 г.
Болгарський перець - 200 г.
Сир твердий - 200 г.
Приготування
- У миску наливаємо ледь теплу воду, насипаємо цукор, сіль, дріжджі. Все ретельно перемішуємо.
- Додаємо 1 яйце. Перемішуємо. Додаємо борошно. Замішуємо тісто.
- Залишаємо на 10 хв при кімнатній температурі.
- Додаємо олію. Вимішуємо тісто.
- Накриваємо рушничком і залишаємо в теплі на 1 годину.
- Робочу поверхню змащуємо олією і викладаємо половину тіста.
- Розкачуємо тонко тісто формою прямокутника.
- Змащуємо кетчупом і додаємо начинку.
- Скручуємо тісто в щільний рулет, розрізаємо на порційні шматочки приблизно 2 см і переносимо на деко застелене пергаментом.
- Булочки трішки зверху притискаємо, щоб міні піца була рівненька. Посипаємо тертим сиром.
- Випікаємо приблизно 20-25 хв при 190°.
Також раніше ми писали Варення, джеми, компоти, соління, тушонка. Скільки років можна зберігати консервацію