Персоналу немає. Безпеки немає. У Бердянську на Азовському морі відкривають аквапарк

У Бердянську на Азовському морі незабаром має запрацювати аквапарк, щоправда, для галочки, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на власні джерела.

Майже тиждень пабліки окупантів майорять інформацією про відкриття у Бердянську, у неділю 30 липня, Аквапарку. Проте, в жодному немає пояснення, скільки буде коштувати це «вдоволення» для відвідувачів.

Також повідомляють, що жодної перевірки якості атракціонів не проводилося:

Гірки стоять у такому вигляді давно. Ніхто їх не перевіряв. Воду ними пустили і все. А те, що всі кріплення прогнили і на соплях тримаються - нікого не хвилює. Жодних профілактичних робіт не проводилося, – пишуть нам бердянці.

Місцеві мешканці не розуміють, що в головах у окупантів, бо з водою у Бердянську зараз великі проблеми.

Персоналу немає. Безпеки немає. Його закриють за кілька днів. Відкрили, бо вибори.

Мовчать вони і про те, у воді якої якості будуть купатися люди. Всім відомо, що вода в аквапарку ніколи не оброблялася сріблом, як у Кирилівці, та інших містах, а завжди хлорувалася. Тобто, до тієї жижі, що зараз витікає з кранів бердянців, яка жовтого кольору, та із запахом хлорки і якоїсь гидоти, ще вдруге додати хлор, то можна собі уявити, яку «радість» відвідувачі принесуть на собі чи в собі додому. 

аквапарк в Бердянську

Великі проблеми з водою у Бердянську

З приводу води у Бердянську: вона зараз подається із Бердянського водосховища, яке наповняє річка Берда, дуже жорстка, купатися у ній та прати – неможливо. На посуді, після використання, залишаються білі сліди, а в інших побутових містах  та приладах - великий вапняний наліт. Крім того, її ще вдосталь немає. Дуже часто воду, без попередження, в цілях економії, вимикають. Але для чергової красивої картинки курортного сезону у Бердянську, липових звітів своїм московським господарям, бердянці можуть посидіти і без води. 

аквапарк в Бердянську

Довідка

Бердянський аквапарк «Акваленд» є найбільшим аквапарком в Україні та одним з найбільших у Європі. Його площа займає близько 50 000 кв.м., а водний простір становить 3000 кв.м. Цей комплекс може одночасно прийняти до 3000 осіб. Територія аквапарку виконана у стилі старовинного замку, з ландшафтним дизайном та екзотичними рослинами.