Під Дніпром медики прийняли пологи прямо в кареті швидкої

У Кам'янському жінка народила в швидкій біля пологового будинку. Подробиці розповіла Лариса Биданцева, керівник Кам'янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, передає Дніпровська панорама.

Ось що вона опублікувала на своїй сторінці в ФБ:

Народження дитини – це завжди свято для родини. Сьогодні вночі о 01:13 до Дніпровської ЦОД надходить виклик із м. Верхньодніпровськ про другі пологи у жінки 20-ти років.

Терміново на виклик виїхала бригада Верхньодніпровської підстанції Кам’янської станції обласного центру ЕМД та МК (генеральний директор Радій Шевченко) у складі фельдшера Хмари Лідії, молодшої медичної сестри Попович Катерини і водія Галушки Миколи і за 9 хвилин була на місці виклику. Вагітну транспортовано до пологового будинку 9-ї лікарні м. Кам’янське. Але біля приймального відділення в машині швидкої допомоги у жінки почались пологи і фельдшер швидко і професійно їх прийняла.

Народився живий, здоровий, доношений хлопчик, якого передали медичному персоналу пологового будинку. Бригада спрацювала злагоджено, чітко і виконала своє призначення. Дякуємо вам.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дніпру та області загрожує підтоплення через підвищення рівня води у річці