Під Пологами загинув Вадим Бабак з Дніпропетровщини. До останнього подиху був вірним присязі

Знову втрати в Новомосковському районі Дніпропетровської області. Своє життя за мирне небо віддав новомосковець Вадим Бабак, передає Дніпровська панорама.

Війна приносить із собою чимало горя і біди. Кращі сини і доньки України віддають життя за свободу і незалежність нашої держави, мир і спокій у ній... У місті Новомосковськ вшанували пам’ять та проводили в останню путь воїна-героя, Захисника України.

портт

Молодший сержант Бабак Вадим Павлович, командир відділення механізованого підрозділу 1975 року народження загинув у бою з рашистськими загарбниками 19 липня при звільненні населеного пункту Приютне Пологівського району Запорізькоі області, виявивши стійкість, мужність і героїзм.

До останнього подиху був вірним присязі та українському народу.

Вадим був справжнім патріотом України, мужнім воїном і вірним побратимом, а ще - турботливим батьком, братом, хорошим і вірним другом, порядною людиною, здатною завжди прийти на допомогу.

У воїна-героя лишились сестри та донька.

портт1

Низько схиляємо голови в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю воіна - героя та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Захисника України.

Пам‘ятаємо кожну хвилину, кому ми завдячуємо за своє життя і свободу!

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. 

Нагадаємо, раніше ми писали

Юрій геройськи загинув у бою. Своє життя за Україну віддав молодий боєць з Дніпропетровщини