Пироги більше не роблю, вже давно готую таку смакоту за лічені хвилини. Чоловік і сусіди хвалять і хвалять

Забула про пироги: мій новий улюблений десерт готується за 15 хвилин! Хто сказав, що смачна випічка має бути складною? Я нарешті знайшла рецепт, який заощаджує мій час і вражає всіх, хто його пробує. Цей десерт готується так швидко, що ви навіть не встигнете змигнути! Інгредієнти завжди під рукою, а результат перевершує всі очікування. Мій чоловік і сусіди просто в захваті! Хочете дізнатися секрет цього швидкого і смачного ласощі? Читайте далі! Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти:

Вода - 250 мл;
Молоко – 250 мл;
Сіль - ч.л.;
Борошно - 800 г;
Розпушувач - ч.л.;
Цибуля ріпчаста - 3 шт.;
М'ясо - 400 г;
Вершкове масло - 150 г.

Приготування:


Змішуємо воду з молоком та сіллю, перемішуємо до розчинення піщинок. Просіюємо в рідину двома частинами борошно, змішане з розпушувачем, замішуємо тісто.
Ділимо еластичне м'яке тісто на 4 рівні частини, формуємо колобки. Забираємо тісто в целофан.
Для приготування начинки нарізаємо на чверть кільця цибулю, дрібно ріжемо м'ясо. Змішуємо м'ясо та цибулю, за смаком посипаємо спеціями та сіллю.
Посипаємо борошном робочу поверхню, за допомогою качалки розкочуємо кожен колобок у тонкий круглий пласт. Розтоплюємо вершкове масло|мастило|, змащуємо пласт.
На тісто викладаємо начинку з м'яса і цибулі, рівномірно розподіляємо по всіх 4 пластах.
Скручуємо пласти в рулети, з яких формуємо по равлику.
Скалкою злегка розкочуємо равлики, робимо їх плоскішими, прибираємо опуклості. Застилаємо лист пергаментом, викладаємо на поверхню коржика.
Змащуємо кожен коржик сумішшю жовтка і молока, випікаємо в духовці при 180 градусах 35-40 хвилин.

Виходить м'який ароматний коржик-равлик з м'ясом. Це гарна заміна звичайним м'ясним пирогам.

Нагадаємо, раніше ми писали

Смачно і економно: ліниві пиріжки на кожен день